Haal fleur in huis met een uniek Buitenbloemetje

Schenk jezelf of een ander het genot van verse bloemen. Geniet van zorgvuldig geselecteerde bloemen die kleur brengen in huis of op kantoor.

Ontdek onze kleur­rijke bloemen­creaties

Of je nu op zoek bent naar een fleurig boeket, liefdevolle geschenkbon, kleurrijke feestvaasjes, seizoensgebonden bloemenkrans, bloemenabonnement of gewoonweg de juiste vaas: Buitenbloemen biedt het je graag aan. 

Seizoensbloemen voor je huwelijk

Met onze zomerbloemen zorgen we voor de mooiste bloemen op je huwelijk. Zorgvuldig uitgekozen en geschikt in Engelse cottagestijl. Bruidsboeketten en meer.

Vraag meer info

Veelgestelde vragen

In welke regio’s levert Buitenbloemen aan huis?

Wij brengen graag jouw Buitenboeket tot aan jouw voordeur of kantoor. Dat doen we in de volgende regio’s: Brecht, Wuustwezel, Loenhout, Gooreind, Kalmthout, Essen, Brasschaat, Hoogstraten en Kapellen. Woon je in een andere gemeente? Contacteer ons even, dan spreken we samen een moment af waarop je jouw bestelling bij Buitenbloemen te Loenhout kan ophalen. De leveringskost is reeds inbegrepen in de tarieven van onze boeketten.

Wanneer vinden de leveringen plaats?

Leveren doen we steeds op vrijdag en zaterdagvoormiddag. We bellen je graag op voorhand om het exacte levermoment door te geven. Ben je op dat moment niet thuis? Zet dan een emmer water klaar aan de voordeur (of een andere veilige plek).

Kan ik zelf kiezen welke bloemen in mijn boeket worden verwerkt?

Aangezien we met seizoensbloemen werken is dat niet altijd mogelijk. Uiteraard mag je steeds jouw wensen doorgeven en bekijken we graag of jouw lievelingsbloem beschikbaar is op dat moment.

Wat is het retour­beleid van Buitenbloemen?

Vanwege de bederfelijke aard van onze producten is er op bloemencreaties geen retourzending mogelijk. Op andere items, zoals vazen, is dat wel het geval. Ben je niet tevreden of heb je een opmerking? Contacteer ons even, we zoeken graag samen een oplossing.

Welke betalings­mogelijk­heden zijn er?

In de online webshop van Buitenbloemen kan je betalen met kredietkaart, bancontact en PayPal. 

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.