Buitenbloemen

Kwekerij van snijbloemen.

Kleurrijke en gevariëerde seizoensboeketten, recht van het veld naar jouw vaas.

WIJ HOUDEN VAN BLOEMEN

Wij houden van heel veel verschillende soorten bloemen. Natuurlijke bloemen die de schoonheid van de natuur uitstralen en wisselen met de seizoenen.

Ook al het werk op de kwekerij geeft ons veel voldoening: het zaaien, opkweken, uitplanten en oogsten van al die bloemenpracht.

En uiteindelijk het verwerken van al die bloemen tot kleurrijke seizoensboeketjes voor onze klanten. Dat maakt ons gelukkig. 

Bloemen voor échte bloemenliefhebbers!

VERWEN JEZELF

Haal de zomer in huis.

Onze bloemenabonnementen

Wekelijks of tweewekelijks een vers boeket ontvangen om thuis te genieten van al het moois van ons bloemenveld?

In 2022 kan dat van juni tot oktober.

De samenstelling van je boeket verandert voortdurend, afhankelijk van de tijd van het jaar en wat ons veld te bieden heeft. Elke week is steeds een beetje anders want de bloemensoorten volgen elkaar snel op.

De boeketten worden gebonden en eenvoudig verpakt in papier.

Abonnement

Vroege Zomerboeketten

Alle frisheid van de vroege zomer in één boeket vers van het veld met bloemen zoals koren- bloemen, duizendschoon, violieren en meer.

Wij combineren ze tot een prachtig boeket dat je naar de zomer doet verlangen.
VANAF 50 €*

Abonnementen

Zomerboeketten

De gulheid van de zomer voor deze boekettenreeks. Onze favoriete zomerbloemen zoals leeuwebekken, rudbeckia, zinnia,… combineren we met seizoensgroen tot een bont bloemenfeest om volop van te genieten.

We kiezen de mooiste bloemsoorten van het veld en stellen een gevarieerd boeket samen. Dat kan zo naar je vaas. Elke week een beetje andere seizoensbloemen.
VANAF 50 €*

Abonnementen

Herfstboeketten

Boeketten met de warme tinten van de herfst zoals dahlia, amaranthus, zonnebloemen, wij combineren ze tot een prachtig boeket om je volop te laten nagenieten van de zomer.
VANAF 50 €*

*Prijzen zijn inclusief BTW en afhankelijk van de gekozen formule. Verzendingskosten zijn niet inbegrepen en worden berekend bij het afrekenen. Wij leveren enkel aan huis in de zone Loenhout, Hoogstraten, Wuustwezel, Kalmthout, Brecht.