onze bloemenabonnementen

Wekelijks of tweewekelijks een vers boeket ontvangen om thuis te genieten van al het moois van ons bloemenveld?

In 2022 kan dat van half juni tot en met half oktober!

De samenstelling van je boeket verandert voortdurend, afhankelijk van de tijd van het jaar en wat ons veld te bieden heeft. Laat je verrassen. Elke week is steeds een beetje anders want de bloemensoorten volgen elkaar snel op.

De boeketten worden gebonden, eenvoudig verpakt in papier en thuisgeleverd op de aangegeven leverdata.

Hoe werkt het?

  • Kies je abonnement
  • Kies de maand of maanden waarin je je abonnement wil ontvangen.
  • Kies of je wekelijks of tweewekelijks een boeket wil ontvangen.
  • Ga naar je winkelmand.
  • Geef aan of je je boeketten zelf zal komen afhalen of ze wil laten afleveren. De boeketten kunnen worden afgehaald of worden thuisgeleverd op de aangegeven data.
  • Wij leveren enkel aan huis in  Loenhout, Wuustwezel en Hoogstraten. Hiervoor wordt een meerprijs van 5 € per levering aangerekend.

ontdek onze abonnementen

Vroege Zomerboeketten

Abonnement vroege zomerboeketten

Alle frisheid van de vroege zomer in één boeket vers van het veld met bloemen zoals korenbloemen, duizendschoon, violieren en meer. Wij combineren ze tot een prachtig boeket dat je naar de zomer doet verlangen.

 

Zomerboeketten

Abonnement Zomerboeketten

De gulheid van de zomer voor deze boekettenreeks. Onze favoriete zomerbloemen zoals leeuwebekken, rudbeckia, zinnia,… combineren we met seizoensgroen tot een bont bloemenfeest om volop van te genieten. We kiezen de mooiste bloemsoorten van het veld en stellen een gevarieerd boeket samen. Dat kan zo naar je vaas. Elke week een beetje andere seizoensbloemen.

Abonnement Herfstboeketten

Boeketten met de warme tinten van de herfst zoals dahlia, amaranthus, zonnebloemen, wij combineren ze tot een prachtig boeket om je volop te laten nagenieten van de zomer.